top of page

Monta bändiä-monta tyyliä!

KAPA MONTONEN ONE MAN BAND
 
Pieni orkesteri, joka kuulostaa isolta taidokkaan kitaroinnin ja laulun myötä!
Käytän hyvin sovitettuja taustoja (basso-rummut) apuna eli kuulostaa aidolta meiningiltä! Musiikillisesti monipuolinen ohjelma koostuu hyväksi havaitusta linjasta: CCR, Eric Clapton, Gary Moore, Santana, Juice Leskinen, Hurriganes, Dire Straits, Shadows, JJ Cale, Elvis jne. sekä tietysti kitarainstrumentaalien helmet kuuluvat ohjelmistoon. Myös omia levytyskappaleita soittelen sopivasti sekaan. Tarpeen mukaan heitän myös kappaleita kitara-laulu -pohjalta. Iskelmä- ja vanha tanssimusiikki luonnistuu hyvin (satojen keikkojen kokemus duona Arto Kurvisen kanssa).
Kapa Montonen OneManBand

KAPA MONTONEN BAND

 

Blues, rock ja rock'n roll yhtye, joka soittaa omaa musiikkia (Mighty Fine Time CD 2016) sekä coverkappaleita. Yhtye lähtee keikalle tarpeen mukaan joko triona tai kvartettina. 

Yhtyeessä soittavat lisäkseni Ari Korpisalo (koskettimet), Juho Puikkonen (basso) sekä Timo Laatikainen (rummut).

 

 

 

 

RETRO KINGS

 

Mikkeliläis-mäntyharjulainen swing-blues-rock'n roll yhtye, joka on julkaissut kaksi pitkäsoittoa (Over The Moon 2013, Time Jumping 2017). Retro Kings on svengaavan, hyvän mielen musiikin sanansaattaja, joka muovautuu hyvin eri tilaisuuksiin, yritystilaisuudet, synttärijuhlat, häät, festarit, ravintolat jne.

Tarvittaessa yhtye soittaa miellyttävän hiljaisella volyymilla, siitä olemmekin monesti saaneet kiitosta. 

Retro Kings tekee yhteistyötä myös Mikkelin Elviksen, ISMO HYVÖSEN kanssa. Kannattaa kysyä tarjousta, jossa neljän kuninkaan lisäksi on myös kaikkien aikojen kuningas Elvis mukana! 

Lisäkseni yhtyeessä soittavat Jyrki Tulppo (basso ja laulu), Mika Mattila (koskettimet ja laulu) sekä Ilkka Tiusanen (rummut).

 

 

 

ACU&MONZA -DUO

Silloin kun juhliisi (häät, yritystilaisuudet, synttärit, tanssipaikat, pubit yms.) tarvitaan todella monipuolista osaajaa, Acu&Monza hoitaa homman vankalla ammattitaidolla! Kokemusta on kertynyt mm.  8 vuotta viime vuosikymmenellä ammattimaisesta keikkailusta. Tilanteen mukaan soitamme vanhasta tanssimusiikista (myös haitari) iskelmään, suomirokista vanhan liiton rockiin. Duosssa lisäkseni  soittaa Arto "Acu" Kurvinen (koskettimet, laulu, haitari).

 

Tanssiorkesteri MELODI GROUP

Melodi Group on pitkän linjan kosketinsoittaja-laulaja Veksi Väisäsen (Kolibri, Kari Vepsä, Kake Randelin) 80 -luvulla perustama orkesteri, joka on uudelleen aktivoitunut soittokeikoille. Basisti-laulaja Ilkka Stenman on aiemmin soittanutkin ammattikseen Melodi Groupissa. Yhtyeessä on paljon lauluvoimaa, sillä kaikki soittajat ovat myös solisteja.Yhtyeen rumpali-laulajana on Ilkka Tiusanen.

Kun tarvitset tansseihin monipuolista yhtyettä, on Melodi Group mitä mainion vaihtoehto!

Kapa Montonen Band
Retro Kings
Acu&Monza duo
Melodi Group
bottom of page